اخبار اداری و استخدامی

نماینده های موافق و مخالف اولویت طرح ساماندهی استخدام کارکنان دولت چه گفتند؟

مجلس «طرح بکارگیری و ساماندهی کارکنان دولت» را خارج از نوبت بررسی می‌کند/ نماینده های موافق و مخالف اولویت طرح ساماندهی استخدام کارکنان دولت چه گفتند؟

شناسنامه قانون- نمایندگان مجلس با رسیدگی خارج از دستور به طرح ساماندهی استخدام کارکنان دولت و تعیین تکلیف نیروهای طرف قرارداد شرکت‌های پیمانکاری موافقت کرد که بر اساس اعلام رئیس مجلس، یکشنبه هفته آتی صورت می‌گیرد.

گودرزی: نیروهای انسانی شرکتی نباید به‌صورت بلندمدت در مشاغل تخصصی فعالیت کنند

به گزارش شناسنامه قانون به نقل از ایرنا،  عباس گودرزی به عنوان نماینده تقاضاکنندگان با بیان اینکه این موضوع از جمله مسائلی بود که در دستور کار مجلس گذشته قرار داشت و رئیس جمهور وقت لایحه اصلاح دائمی شدن قانون مدیریت خدمات کشوری را به مجلس داده بود، گفت: کمیته مشترکی با حضور آقایان مصری و فرهنگی و نمایندگان دولت وقت تشکیل شد اما دولت صرفا به دائمی شدن بسنده کرد و اصلاح را پس گرفت.

نماینده مردم بروجرد و اشترینان در مجلس شورای اسلامی در ادامه با اشاره به پیگیری این موضوع در مجلس یازدهم عنوان کرد: جلسات متعددی برای بررسی این موضوع برگزار شد و رئیس مجلس نیز گفت که با دولت تفاهم شود لذا جلسه مشترکی با سازمان امور استخدامی کشور به صورت ۳ شبانه روز در ایام عید فطر تشکیل شد که مقدمه ای برای ورود به طرح ساماندهی بود و قول داده شد تا بقیه آن به صورت لایحه ارائه شود.

وی در ادامه با تأکید بر ضرورت ممنوعیت استمرار فعالیت شرکت های پیمانکاری تأمین نیروی انسانی در مشاغل تخصصی که ماهیت بلندمدت دارند، گفت: در شرکت ها فقط می توان خرید خدمت داشت و نیروی انسانی شرکتی نباید به مدت ۳، ۴، ۵ و یا بعضا ۱۰ سال در یک دستگاه دولتی باشد.

گودرزی ادامه داد: ما به دنبال برون سپاری خدمات بودیم و نه برون سپاری نیروی انسانی از این رو باید اصلاحات برای مدیریت دولتی نوینی که در سال ۱۳۶۰ گذاشته شد و امروز شکست خورده است، صورت گیرد.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم در ادامه با اشاره به آسیب های این روند عنوان کرد: روند رو به رشد بودجه عمومی کشور، رشد بی قواره اعتبارات مربوط به کارکنان دستگاه های اجرایی، ظهور و بروز انواع قراردادهای استخدامی، ایجاد بستر ظلم، فساد و تبعیض، تضعیف پاسخگویی و شفافیت در نظام اداری و انحراف شرکت های پیمانکاری تأمین نیروی انسانی از جمله آسیب های موجود در این خصوص است.

نایب رییس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: این تجربه را درباره نیروهای ایثارگری هم داشتیم که در شرایط سخت پای کار نظام بوده اند از این رو باید به برداری نوین پایان داد.

لازم است بحث نظام هماهنگ پرداخت عادلانه کارکنان توسط دولت به صورت لایحه به مجلس ارائه شود

علیرضا پاک فطرت در مخالفت با رسیدگی خارج از نوبت طرح ساماندهی نیروهای طرف قرارداد با شرکت های پیمانکاری گفت: قرار بود رئیس جمهور ظرف ۳ ماه نظام هماهنگ پرداخت عادلانه کارکنان دولت را به مجلس ارائه کند که اگر این طرح می آمد، مهم نبود شخص چه عنوان شغلی دارد و پرداخت ها به صورت عادلانه و هماهنگ به کارکنان صورت می گرفت.

نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس یازدهم ادامه داد: متاسفانه سیستم اداری کشور بسیار ناکارآمد است که دلیل آن ناکارآمدی سیستم اداری و استخدامی کشور است و دولت به آن نیز توجهی ندارد که این روند باعث نارضایتی مردم شده و باید دولت به این روند پایان دهد.

وی افزود: از طرفی لازم است که به سیستم اداری و استخدامی دنیا نیز توجه کرد و کشور را به نظام های اداری دنیا مقایسه کنیم؛ متاسفانه بیشتر بودجه کشور صرف امور جاری می شود و به امور عمرانی بودجه ناچیزی تعلق می گیرد، بنابراین لازم است از افراد متخصص و نخبه استفاده و آنها را وارد سیستم اداری کشور کنیم.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم خاطرنشان کرد: لازم است دولت افراد را به صورت بورس تحصیلی جذب کرده و آموزش های لازم را به آنها بدهد تا بر این اساس وارد سیستم اداری کشور شوند، بنابراین همان بحث نظام هماهنگ پرداخت عادلانه کارکنان توسط دولت به صورت لایحه به مجلس ارائه شود که با ارائه و مصوب شدن آن دیگر نیازی به این طرح نیست.

اگر قراردادها با کارگران به صورت مستقیم بسته شود، شفافیت ایجاد شده و تبعیض حذف می شود

حسین گودرزی نیز در موافقت با رسیدگی خارج از نوبت طرح مذکور گفت: می خواهیم قرارداد را به صورت مستقیم با کارگر ببندیم که این باعث می شود واسطه ها حذف شده و مستقیماً با کارگر قرارداد منعقد شود که این اقدام بسیار خوب و مناسبی است و لازم است به این طرح توجه شود.

نماینده مردم دورود و ازنا در مجلس یازدهم افزود: این طرح کمک می کند بیشتر استخدام های غیررسمی از سیستم خارج شده و روند استخدام ها ساماندهی شود و قراردادها به صورت مستقیم با کارگران بسته شود. در این طرح بحث رسمی کردن نیروها مطرح نیست، بلکه بحث حذف واسطه هاست.

وی تاکید کرد: اگر قراردادها با کارگران به صورت مستقیم بسته شود، شفافیت ایجاد شده و تبعیض حذف می شود و حتی بحث ساماندهی نیروی کار نیز ایجاد خواهد شد. از طرفی با این طرح افراد با آزمون وارد سیستم اداری کشور می شوند و شرکت های واسطه حذف می شوند که با شفافیت ایجاد شده و پرداخت های شفاف، سیستم اداری کشور نیز ارتقا می یابد که از همکاران می خواهیم با این طرح موافقت کنند

آزمون کارشناس رسمی دادگستری قوه قضائیه 1403

آشنایی با منابع تخصصی کارشناسی رسمی قوه قضائیه:

کارشناس رسمی راه و ساختمانکارشناسی رسمی امو‌‌‌ر اداری و استخدامی
کارشناس رسمی محیط زیستکارشناسی رسمی لوازم خانگی و اداری‌
کارشناس رسمی امور آبکارشناس رسمی امور بانکی
کارشناس رسمی برنامه ریزی شهریکارشناس رسمی امور سرمایه گذاری، پولی و اعتباری
کارشناس رسمی معماری و تزئینات داخلیکارشناس رسمی بورس و اوراق بهادار
کارشناس رسمی برق، ماشین و تاسیسات کارخانجاتکارشناس رسمی امور تعاونی ها
کارشناسی رسمی تاسیسات‌ ساختمانیکارشناس رسمی نقشه برداری
کارشناس رسمی گاز و گازرسانیکارشناسی رسمی امور بیمه
کارشناس رسمی حسابداری و حسابرسیکارشناس رسمی امور بازرگانی
کارشناس رسمی ثبت شرکت‌ها، علائم تجاری و اختراعاتکارشناس رسمی دادگستری رشته آمار
کارشناس رسمی حوادث کارکارشناس رسمی رشته امور نفقه
کارشناس رسمی امور گمرکیکارشناس رسمی کامپیوتر و فناوری اطلاعات
کارشناس رسمی کشاورزی و منابع طبیعی 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شناسنامه قانون در تلگرام