آزمون تعیین صلاحیت
اخبار اداری و استخدامی

پست دستیار امر مردمی‌سازی به دستگاه‌های اجرایی در قالب بخشنامه ابلاغ می‌شود

رئیس سازمان اداری استخدامی کشور از ابلاغ بخشنامه پست دستیار امر مردمی‌سازی به دستگاه‌های اجرایی خبر داد.

به گزارش شناسنامه قانون، میثم لطیفی معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری استخدامی کشور صبح امروز دوشنبه ۳ مردادماه در حاشیه بازدید از نمایشگاه هم‌افزایی مدیریت ایران که در مصلی تهران برپاست، خبر داد: «سازمان اداری و استخدامی کشور در ارزیابی جشنواره شهید رجایی، عملکرد دستگاه‌های اجرایی در مردمی‌سازی و بهره‌مندی از این مجموعه‌ها را خواهد سنجید.»

لطیفی از همه مدیران دستگاه‌های اجرایی درخواست کرد توجه به تشکل‌های خودجوش و مردمی را جدی بگیرند و عنوان کرد: «این نمایشگاه نویدبخش ورود به گام سوم مردمی‌سازی دولت، یعنی هم‌افزایی است.»

دکتر لطیفی با بیان اینکه شعار دولت سیزدهم «دولت مردمی» است، گفت: «بایستی این شعار در این دولت عملی شود؛ به این صورت که فاصله ایده مردمی‌سازی دولت تا مردمی‌شدن دولت به صفر برسد. اینکه رئیس‌جمهور دستیاری در حوزه مردمی‌سازی تعیین کرده‌اند، ناظر بر همین موضوع است.»

وی ادامه داد: «اگر بخواهیم الگوی جدید حکمرانی را در گام دوم انقلاب اسلامی اجرایی کنیم، همان‌طور که در گام اول انقلاب مسئله مردمی‌سازی و توجه به مردم و جایگاه آنان مسئله اول رهبران انقلاب اسلامی بود، باید با جدیت، وسعت و عمق بیشتری با توجه به تجربه ۴۰ سال گذشته پیش رویم.»

رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور گام اول مردمی‌سازی دولت را «شناسایی تشکل‌های مردمی و حلقه‌های میانی» خواند و گفت: «گام‌های بعدی «شبکه‌سازی» و «هم‌افزایی» برای حل مسائل کشور است. الحمدلله رویدادی که امروز در این مجموعه مقدس اتفاق افتاده، نویدبخش این است که ما وارد گام سوم یعنی هم‌افزایی شده‌ایم.»

دکتر لطیفی در خصوص شرکت‌کنندگان این نمایشگاه گفت: «نزدیک به ۸۰۰ مجموعه، نمایندگان فعالان حوزه هم‌افزایی در این نمایشگاه حضور دارند و در بازدید از این نمایشگاه، انرژی فراوان و انگیزه‌ غرفه‌دارانی را دیدم که عموماً حمایت دولتی ندارند و بر اساس علاقه، انگیزه و خلأیی که در نظام حکمرانی کشور احساس کرده‌اند، وارد این فضا شده‌اند.»

وی با اشاره به ضرورت «هم‌افزایی» و «ایجاد ارتباط مؤثر»، گفت: «در بازدید متوجه شدم برخی تشکل‌ها از زمینه‌های فعالیت سایر تشکل‌ها اطلاع دقیقی ندارند و هم‌افزایی که شعار این رویداد است، می‌تواند به آن‌ها کمک کند تا از اقدامات یکدیگر مطلع شوند و موازی‌کاری‌ها را به کارهای مشترک و اثرگذار ملی تبدیل کنند.»

رییس سازمان اداری و استخدامی کشور اظهار داشت: دستیاران و مشاورین مردمی‌سازی در همه دستگاه‌های اجرایی از فردا بخشنامه خواهد شد که این بخش در تمامی دستگاه‌ها حضور فعال داشته باشند.

وی افزود: اساس این کار به این علت است که یک مرجع برای رسیدگی به ارتباط با بخشهای مردمی و جهادی وجود داشته باشد چون نظام اداری اقتضائات خود را دارد و ما می‌خواهیم بین دیوان‌سالاری و بخش‌های مردمی پل ارتباطی برقرار کنیم. البته نباید این بخش خیلی اداری شود و باید در همان فضای مردمی و جهادی باقی بماند.

رئیس سازمان اداری استخدامی کشور تصریح کرد: انتصاب این بخش‌ها هم با هماهنگی دستیار مردمی‌سازی رئیس جمهور انجام خواهد گرفت.

لطیفی از بخشنامه ای به سازمان های اجرایی خبرداد و گفت: در این بخشنامه همه سازمان های اجرایی باید یکی از پست های مشاورین خود را تحت عنوان دستیار مردمی‌سازی تعیین کنند که در فرمانداری ها بانوان همراه مردمی سازی هم تراز با رییس اداره است و که این شبکه تحت نظر احمد عبودتیان دستیار مردمی سازی رییس جمهور و دولت است که در سراسر کشور این شبکه ایجاد شود تا راهی برای ایده و سخن مردم به دولت باز شود.

وی با اشاره به جوانی و انقلابی بودن بچه های جهادگر گفت: از این پس فردی در ادارات حضور دارند و مستقیما حرف های آنها را میشنود، دسته بندی و پیگیری از دولت می کند.

معاون رئیس‌جمهور در پایان، جنس کار مجموعه‌هایی که در حوزه مردمی‌سازی و حکمرانی مردم فعالند را دانش‌بنیان خواند و گفت: «عمده غرفه‌داران در این نمایشگاه جوانان دهه هفتادی و هشتادی و پرچم‌دار جریان گام دوم انقلاب اسلامی هستند که این واقعاً ارزشمند است.»

20 دیدگاه

  1. بسیاری از بخشنامه ها در دستگاه سلیقه ای برخورد می شود، بخشی از دستور العمل اجرایی می شود. و متاسفانه نظارتی نیست سوء برداشت می کنند نسبت به قوانین و بخشنامه ها همین بخشنامه 2608 مورخ 1400/1/23 حداقل در دستگاهی که خود من در آن مشغولم شاید 60درصد آن محقق شده و مدیران متاسفانه سنگ تراشی می کنند و نسبت به این دست کارمندان (قراردادی) بی تفاوت و رسیدگی به نیاز آنها را در الویت کاری دستگاه نمی دانند.

  2. باسلام،ضمن تشکرازتمامی افرادی که افکارسازنده دارند،بنظرمیرسداوردن صندوق بیمه اجتماعی به صندوق بازنشستگی ایراد داشت ،بعدش مسولین ،بایدمردم بریزن توخیابان وابروی نظام راببرند تاتفی کف دست انان بیندازیدخدا ازشماها نگذردد این انقلاب ساده بدست نیامده که باابرویش بازی میکنید اگه دارید برای همه اگه ندارید برای همه ،نه اینکه هرروزعده ایرابه کف خیابانها بکشید ،باید جواب بدین بخدا مسولید،

  3. لطفا به منظور اشتراک راحتتر مطالب، لینک کوتاه هم برای مطالب خود بگذارید. در صورتیکه لینک کوتاه، وابسته به شخص ثالث نباشد بهتر است.

  4. بقول معرف افتابه لگن ۷دست شام و ناهار هیچ داستان حال دولت است که فکر می کنه که فقط این و ان واحد سازمانی را کم دارد .این کارها فقط نون خورهای دولت را زیاد می کند ولاغیر

  5. به به هردم از این باغ بری میرسد
    اول اینکه یک کار با رویکرد جهادی و مشارکت مردمی به انجام برسد یک رویکد یا راهبرد است و وظیفه نیست.
    دوم اینکه اگر این رویکرد اتخاذ شد باید واحدهای ستادی و اجرایی با این رویکرد برنامه های خود را تنظیم باید بکنند
    و واحدهایی نظیر تحول اداری یا برنامه ریزی با در نظر داشتن اینگونه سیاست ها وظایف و برنامه واحد های اجرتیی را تنظیمم کنند چرا وقتی واحدی وظیفه خود را انجام نمیدهد فوری یک ساختار جدید برای وظیفه انجام نشده ایجاد میکنیم و واحد مسئول قبلی را از انجام تکلیف مبری میسازیم؟؟
    به نظر اقایان وقتی رویکرد واحدهای ستادی و برنامه ریزی و اجرایی همون رویکرد قبلی است انتصاب یکونفر با هر عنوان میتونه کاری را به انجام برسونه؟?

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شناسنامه قانون در تلگرام